Заработете со создавање спортски содржини

Тек тренингот. Објавувајте фотографија и видео содржини.

U LIVE Fit е платформа за стриминг каде авторите лансираат струи за фитнесот и здравиот животен стил, објавуваат содржини и разговараат со гледачите

Бараме талентирани автори подготвени да создадат уникатни содржини.

Користете го потенцијалот на U LIVE Fit за да заработите спортски содржини

Стартувајте преноси преку Интернет и објавувајте фотографии, видеа и статии. Постојат многу начини да заработите пари тука: продадете курсеви, видео упатства и планови за вежбање, давајте платени консултации и сл.

Видео потоци

Пренесувајте ги тренингот преку Интернет и зачувајте ги снимените видеа. Гледачите плаќаат 50-60 монети во минута.

Лични услуги

Понудете платени услуги. Можете да дадете видео консултации со плаќање во минута или да креирате индивидуални менија.

Месечни претплати

Продадете видео лекции, курсеви, упатства и планови за вежбање. Изберете ја стапката на претплата за која сте задоволни.

Посебни термини за талентирани автори

Willе ви удвоиме сè што заработивте на платформата U LIVE Fit и ќе ви обезбедиме поддршка за програмери, доколку имате повеќе од 5000 претплатници во Instagram, YouTube, Facebook или други услуги.

Само испратете ја врската до вашата страница и лична карта на U LIVE Fit email.: hello@ulive.fit

Заработете со придружна програма

Поканете гледачи и проследувачи заинтересирани за спорт и здрав начин на живот. Ние ќе ви помогнеме да добиете максимум од оваа соработка преку придружната програма.

Добијте 30% од набавките на поканети корисници и 14% од приходот на проследувачи кои се регистрирале преку вашата партнерска врска.

Заработете пари 24/7

Разменете ги сите 6000 монети на 1 американски долари. Минимална сума за повлекување - 10 долари.

Повлечете пари на сметките Visa или Mastercard, Bitcoin, паричникот, Sepa и Bitsafe или креирајте фактури (сметки за плаќање).

Бараме тренери за фитнес

Got it!