Fito duke krijuar përmbajtje sportive

Stërvitjet e rrjedhës. Posto përmbajtjen e fotos dhe videove.

U LIVE Fit është një platformë transmetimi, ku autorët nisin transmetime në lidhje me fitnesin dhe stilin e jetës së shëndetshme, publikojnë përmbajtje dhe bisedojnë me shikuesit

Ne jemi në kërkim të autorëve të talentuar të gatshëm për të krijuar përmbajtje unike.

Përdorni potencialin e U LIVE Fit për të fituar përmbajtje sportive

Nisni transmetime në internet dhe postoni foto, video dhe artikuj. Ka shumë mënyra për të fituar para këtu: shisni kurse, mësime video dhe plane stërvitje, jepni konsulta me pagesë dhe kështu me radhë.

Rrjedhat e videos

Transmetoni stërvitjet me pagesë në internet dhe ruani videot e regjistruara. Shikuesit paguajnë 50-60 monedha në minutë.

Shërbimet personale

Ofroni shërbime të paguara. Mund të jepni konsulta me video me pagesa për minutë ose të krijoni menutë individuale.

Abonimet mujore

Shitet leksione video, kurse, tutoriale dhe plane stërvitje. Zgjidhni nivelin e pajtimit me të cilin jeni komod.

Kushtet e veçanta për autorët e talentuar

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në platformën U LIVE Fit dhe do t'ju furnizojmë me mbështetje për zhvilluesit, nëse keni më shumë se 5000 abonentë në Instagram, YouTube, Facebook ose shërbime të tjera.

Thjesht dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe ID në U LIVE Fit email.: hello@ulive.fit

Fito duke përdorur programin e filialeve

Fto shikuesit dhe transmetuesit e interesuar për sportin dhe stilin e jetës së shëndetshme. Ne do t'ju ndihmojmë të përfitoni maksimalisht nga ky bashkëpunim përmes programit të filialeve.

Merrni 30% nga blerjet e përdoruesve të ftuar dhe 14% nga të ardhurat e transmetuesve që kanë regjistruar përmes lidhjes tuaj të filialit.

Fito para 24/7

Shkëmbeni çdo 6000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes - 10 dollarë.

Tërhiqni para në llogaritë Visa ose Mastercard, portofolin e Bitcoin, Sepa dhe Bitsafe ose krijoni fatura (faturat e pagesave).

Ne jemi në kërkim të trajnerëve të fitnesit

Got it!