Станете дел од U LIVE Fit тим на експерти за фитнес и здрав начин на живот

U LIVE Fit е платформа за стриминг каде авторите лансираат струи за фитнесот и здравиот животен стил, објавуваат содржини и разговараат со гледачите

Бараме тренери за тренери и тренери за сонување и создавање содржина за спорт.

Ние нудиме

Стабилен приход и можност да ја завршите работата што ви се допаѓа.

Промоција на личен бренд од нашиот оддел за маркетинг.

Вмрежување и размена на знаења со колегите, слобода во изборот на теми на видеа.

Дополнителен извор на приход од создавање корисна содржина.

Сè што треба да направите е да започнете преноси во живо за фитнес и здрав начин на живот, да создадете спортски содржини и да разговарате со вашата публика

Можете да започнете да заработувате пари во моментов

Посетете го ulive.fit додека чекате одговор и започнете струи за да заработите повеќе и да го привлечете вниманието на производителите.

Got it!