Bëhuni një pjesë e ekipit U LIVE Fit të ekspertëve për fitnesin dhe stilin e jetës së shëndetshme

U LIVE Fit është një platformë transmetimi, ku autorët nisin transmetime në lidhje me fitnesin dhe stilin e jetës së shëndetshme, publikojnë përmbajtje dhe bisedojnë me shikuesit

Ne jemi në kërkim të trajnerëve dhe trainerëve të fitnesit për të ëndërruar dhe për të krijuar përmbajtje në lidhje me sportet.

Ne ofrojme

Të ardhura të qëndrueshme dhe mundësi për të bërë punën që ju pëlqen.

Promovimi i markës tuaj personale nga departamenti ynë i marketingut.

Rrjetëzimi dhe shkëmbimi i njohurive me kolegët, liri në zgjedhjen e temave të videos.

Burim shtesë i të ardhurave nga krijimi i përmbajtjes së dobishme.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të filloni transmetime të drejtpërdrejta në lidhje me fitnesin dhe stilin e jetës së shëndetshme, të krijoni përmbajtje sportive dhe të bisedoni me audiencën tuaj

Mund të filloni të fitoni para tani

Vizitoni ulive.fit ndërsa prisni një përgjigje dhe nisni prurjet për të fituar më shumë dhe për të tërhequr vëmendjen e prodhuesve.

Got it!