U LIVE Fit - Transmetoni, bisedoni, lidheni me profesionistë të fitnesit

U LIVE është një platformë në internet e fitnesit ku trajnerët dhe nutricionistët ndajnë këshilla të dobishme, lëshojnë transmetime LIVE dhe lidhen me përdoruesit

Ju mund të komunikoni me njerëz nga 170 vende, të lexoni postime në gjuhën tuaj dhe të shijoni atmosferën e një klubi fitnesi.

ULIVE.Fit është një kombinim i një klubi të fitnesit në internet, një rrjet social dhe një platformë freelancer për profesionistët e fitnesit dhe të ushqyerit

Platforma i bën gjërat të thjeshta. Ju mund të ndiqni klasat ose të filloni stërvitje LIVE në çdo kohë kudo.

Asnjë të dhënë personale nuk mblidhet

Nuk kërkohet regjistrim për të filluar

Kontrolli dhe përpunimi i pagesave

Nuk ka forma
për të mbushur

Lidhuni me njerëzit, ndiqni kanalet tuaja të preferuara, ndani rezultatet tuaja, jepni klasa falas ose me pagesë dhe trajnime personale, merrni ose jepni këshilla ushqyese

Nuk kërkohet regjistrim

Thjesht filloni të ngarkoni përmbajtje falas ose të paguar, lexoni dhe shikoni përmbajtje falas, ndiqni dhe lidheni me përdoruesit, filloni transmetime LIVE.

Të gjitha pagesat janë të integruara në aplikacion.

Nëse dëshironi të shihni përmbajtje të paguar ose të merrni një këshillë personale, mund të blini monedha për t'u lidhur me trainerin ose specialistin e ushqimit

Ju mund të paguani për çdo video, artikull ose transmetim të paguar veçmas ose të blini një abonim mujor për llogarinë tuaj të preferuar. Kjo ju jep një qasje mujore në të gjithë përmbajtjen e përdoruesit në nivelin tuaj të pajtimit.

Ju mund të kërkoni trajnime personale ose këshilla dhe të paguani për minutë. Kjo është e thjeshtë!

Nëse dëshironi të shihni përmbajtje të paguar ose të merrni një këshillë personale, mund të blini monedha për t'u lidhur me trainerin ose specialistin e ushqimit